Κανόνες Ελληνικής Υποστήριξης Forumotion

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Ανακοίνωση Κανόνες Ελληνικής Υποστήριξης Forumotion

Δημοσίευση από Nemo Την / Το Τετ Ιουν 13, 2012 2:31 pm

Κανόνες Ελληνικής Υποστήριξης Forumotion
Κανόνες Ελληνικής Υποστήριξης Forumotion
Αυτό το φόρουμ έχει δημιουργηθεί για να παρέχει βοήθεια και υποστήριξη στους χρήστες της Forumotion. Είναι σημαντικό να το κρατάμε τακτικό και καθαρό για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο με άνεση και υπευθυνότητα. Οι κανόνες αυτοί θα βοηθήσουν στην εκπλήρωση του στόχου αυτού.

Σημείωση: Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές οποιαδήποτε στιγμή, παρακαλούμε να διαβάζετε τους κανόνες σε συχνή βάση

Μηνύματα που γράφονται στο φόρουμ
 • Πριν γράψετε μήνυμα για βοήθεια: Θα ήταν καλό να κάνετε μια αναζήτηση για να δείτε μήπως η απορία ή η βοήθεια που ζητάτε έχει ήδη ερωτηθεί και απαντηθεί.
 • Τίτλοι για τα τόπικς σας: Όταν γράφετε ένα τόπικ για το πρόβλημά σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν τίτλο σχετικό με το πρόβλημα/την ερώτησή σας. Λέξεις όπως "Βοήθεια", "Είναι ανάγκη", "Πρόβλημα", "Βιάζομαι", "SOS", "Help" δεν είναι κατάλληλα για χρήση ως τίτλοι του τόπικ στο οποίο ζητάτε βοήθεια. Επίσης τα κεφαλαία πρέπει να αποφεύγονται.
 • Περιγραφή του προβλήματος/της ερώτησής σας: Όταν ρωτάτε κάτι, προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι στο τι θέλετε να πείτε. Μη διστάσετε να περιγράψετε το πρόβλημά σας. Όσο πληρέστερη είναι η περιγραφή σας, τόσο περισσότερη και καλύτερη βοήθεια μπορούμε να σας δώσουμε.
 • Γλώσσα του φόρουμ: Θα παρακαλούσαμε να γράφετε στα ελληνικά με ελληνικούς χαρακτήρες. Οι λατινικοί χαρακτήρες και τα greeklish πρέπει να αποφεύγονται.
 • Χρώματα, κεφαλαία και μέγεθος γραμματοσειράς: Θα παρακαλούσαμε επίσης να μην χρησιμοποιείτε χρώματα, κεφαλαία (η χρήση τους σημαίνει οτι φωνάζετε) και bold, καθώς και να μην αλλάζετε το μέγεθος των γραμμάτων.
 • Μηνύματα άχρηστα ή εκτός θέματος: Είναι καλό να αποφεύγονται μηνύματα άσκοπα, όπως μονολεκτικά μηνύματα ή σκέτα smilies.
  Πρέπει επίσης να αποφεύγετε να στέλνετε το ίδιο μήνυμα/τόπικ περισσότερες από μία φορές. Αν το κάνετε, δεν θα απαντηθεί γρηγορότερα. Είναι άσκοπο να στέλνετε το τόπικ σας στην κορυφή της λίστας με τα τόπικς, γράφοντας ξανά στο τόπικ, εφόσον βρίσκεται στην πρώτη σελίδα. Δεν μπορείτε να γράψετε δυο ή περισσότερα συνεχόμενα μηνυματα σε κάποιο τόπικ (χωρίς να έχει απαντήσει κάποιος άλλος δηλαδή), εκτός αν περάσουν 24 ώρες, σύμφωνα με την προεπιλεγμένη ώρα του φόρουμ (GMT +2). Αν κάνετε κάποιο λάθος, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το κουμπί "Edit" που βρίσκεται στο πάνω-δεξιά τμήμα του μηνύματός σας.
 • Διαφήμιση του φόρουμ σας: Η διαφήμιση του φόρουμ σας δεν επιτρέπεται, ούτε και με προσωπικό μήνυμα ΠΜ (PM). Αν γράφετε ζητώντας βοήθεια για το φόρουμ σας, δώστε την διεύθυνση αν σας ζητηθεί ή αν χρειάζεται για να καταλάβουμε το πρόβλημα. Καλύτερα: Βάλτε την διεύθυνση του φόρουμ σας στο προφίλ σας, έτσι θα μπορούμε να το δούμε ανά πάσα στιγμή.
 • Άλλου είδους διαφήμιση: Απαγορεύεται κάθε είδους διαφήμιση, ιδιαίτερα διαφημίσεις για πράγματα σχετικά με το χρήμα, γιατί πολλά από τα μέλη μας είναι κάτω των 18.


Συμπεριφορά στο φόρουμ • Ρατσιστικό, βίαιο, πορνογρφικό, παράνομο, απειλητικό ή κοροϊδευτικό περιεχόμενο πρέπει να αποφεύγεται σ'αυτό το φόρουμ. Πρέπει να σεβόμαστε το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν διαφορετικές απόψεις από εμάς. Αν υπάρχει πρόβλημα με κάποιο μέλος, επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Παρακαλούμε να είστε υπομονετικοί. Κάθε μέλος της Forumotion έχει και προσωπική ζωή, δεν είναι εργαλείο της εταιρείας.
 • Πρέπει να σέβεστε τους Moderators και τους Διαχειριστές. Όλοι δουλεύουν εθελοντικά και είναι άνθρωποι, όχι μηχανές.
 • Αν σας στάλθηκε διαφημιστικό ή πορνογραφικό περιεχόμενο ή απειλές με ΠΜ, πρέπει να στείλετε ολόκληρο ένα αντίγραφο σε έναν Moderator με ΠΜ. Το γράψιμο στο τόπικ είναι ανώφελο και θα δημιουργήσει προβλήματα ανάμεσα σε εσάς και τον αποστολέα του μηνύματος.
 • Αν βρείτε φόρουμ το οποίο δεν τηρεί τους κανόνες και τις προϋποθέσεις της εταιρείας, πείτε το σε έναν Moderator, μην ξεκινήσετε ένα τόπικ.
 • Αν δεν βρίσκετε το τόπικ σας, θα έχει μεταφερθεί σε πιο κατάλληλη κατηγορία. Αναζητήστε το στη μηχανή αναζήτησης.


Προφίλ και Avatar
 • Διαστάσεις του Avatar: Το πλάτος δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 150px, το ύψος τα 200px και το μέγεθος της εικόνας τα 300KB.
 • Το avatar σας δεν είναι διαφήμιση, άρα avatars με τη διεύθυνση του φόρουμ σας πρέπει να αποφεύγονται.
 • Avatars με σεξουαλικό, πορνογραφικό ή βίαιο περιεχόμενο απαγορεύονται.


Πιθανές ποινές
 • Αν διαφημίσατε μέσω ΠΜ, είναι πιθανό να απενεργοποιηθούν τα Προσωπικά Μηνύματά σας για κάποιο χρονικό διάστημα.
 • Αν το avatar σας δεν τηρεί τους κανόνες και αγνοήσετε το ΠΜ από έναν Moderator για να το αλλάξετε, μπορεί να σας απαγορευθεί να έχετε avatar.
 • Διαφήμιση σε σχέση με χρήματα = Ban (απαγόρευση χρήσης του φόρουμ)
 • Αν αγνοείτε τις προειδοποιήσεις των Moderators και συνεχίζετε να παρακούτε τους κανονισμούς, αν απειλείτε ή μαλώνετε με άλλα μέλη ή αν ενοχλείτε και δυσκολεύετε την λειτουργία του φόρουμ, ανάλογα με τη βαρύτητα των λαθών σας, θα:


1. Σας απαγορευθεί η χρήση αυτού του φόρουμ (ban)

1. Η ομάδα υποστήριξης δεν βοηθά τα μέλη μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Τα προσωπικά μηνύματα ανάμεσα στην ομάδα υποστήριξης και στα μέλη χρησιμοποιούνται μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις.
2. Η ομάδα μας δεν έχει κανένα οικονομικό ή προσωπικό συμφέρον και το εξυπηρετούν εθελοντικά, γι αυτό τους ευχαριστούμε.
3. Αν δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με ένα μέλος του προσωπικού, μπορείτε να απευθυνθείτε στον αμέσως υψηλότερο βαθμό ιεραρχικά. Δηλαδή, αν έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα με εναν Reviewer, μιλήστε με έναν Community mod. Αν έχει δημιουργηθεί πρόβλημα με έναν Community Mod, απευθυνθείτε σε εναν Manager. Αν έχει δημιουργηθεί πρόβλημα με έναν Manager απευθυνθείτε σε έναν Administrator.

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, μη διστάσετε να επικοινωνησετε με το προσωπικό του φόρουμ.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.


Μία Σημαντική Ανακοίνωση από τη  ForuMotion

avatar
Nemo
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Άντρας
Αριθμός Μηνυμάτων : 266
Εγγραφή : 12/06/2012

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.greek-support.net

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης